Yenisahra Alarko Kombi Servisi

Yenisahra Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi


Alarko Carrier Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Yenisahra Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Yenisahra Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Yenisahra Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi uzun yıllar boyunca evlerimizde bulunmuşlardır. Artık her evde birden fazla olan kombi bakımı tamiri için Yenisahra Alarko kombi klima servisi hizmetini tercih edebilirsiniz. 

 

Yenisahra Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi bakım, arıza, onarım, tamir, tamircisi kalite standartlarının da ötesinde hizmet sunarak klima, kombilarızın tamiri konusunda teknik ekibimizle birlikte seri bir şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

 

En Yakın Yenisahra Alarko kombi klima servisi olarak kaliteli hizmeti sunarken en uygun fiyat seçeneklerimiz ile birleştiriyoruz. Ayrıca teknolojinin her gün bir yenilik sunmasıyla birlikte teknik ekibimiz de hızlı çözümler üretmek adına birtakım teknik eğitimler almaya devam etmektedir. 

 

İstanbul Ataşehir Yenisahra Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi olarak bizler yedek parça ve teknik ekibimizin mükemmel işçiliği için sizlere tamamen 1 yıllık garanti vermekteyiz. Ayrıca ödeme koşullarımızı da esnek tutuyoruz. İsterseniz kredi kartına isterseniz de kapıda ödeme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 

 

En hızlı ve en kaliteli olarak sunduğumuz hizmet ve olanaklarımızdan faydalanmak için hemen çağrı merkezlerimizden bizi arayarak randevunuzu oluşturabilirsiniz. 

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; Yenisahra 

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA