Yavuztürk Alarko Kombi Servisi

Yavuztürk Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi


Alarko Carrier Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Yavuztürk Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Yavuztürk Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Yavuztürk Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi olarak bizler elektronik aletlerinizin hızlıca bakım, arıza, onarım, tamir, tamircisi edilmesi konusunda en kaliteli firma olduğumuzu belirtmekteyiz. 

 

Yavuztürk Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi Bizler hem kalite standartları kapsamında hem de teknik ekibimizin uzman işçiliği sayesinde her zaman tercih edilen firma olduk. Ayrıca teknik destek ekibimiz sorumluluklarının bilincinde olarak sizlerin hayatını kolaylaştırmak adına adresine saatinde gelerek hemen problemin çözümüne başlamışlardır.

 

En Yakın Yavuztürk Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi olarak teknolojik gelişmelerin ışığında bizler de teknik destek ekibimize eğitimler düzenlemekteyiz. 

 

Yavuztürk Alarko servisi olarak uzman teknik ekibimizin işçiliği ve yedek parçalar için 1 yıl garanti süresi vermekteyiz. Ayrıca 1 yıl içerisinde oluşan ekstra hasarlarda da sizlerden ekstradan bir ücret talebinde bulunmamaktayız. Şöyle ki ödeme konusunda da içinizin rahat olmasını isteriz. Çünkü ödeme imkanlarımızı isterseniz kredi kartı ile isterseniz de kapıda yapabilirsiniz.

 

Bizimle tanışarak hayatınızdaki ufak sorunlara büyük çözümler sunmamızı istiyorsanız, elektronik aletlerinizi yenilenmiş olarak kullanmak istiyorsanız hemen çağrı merkezlerimizden bize ulaşarak randevunuzu oluşturabilirsiniz.

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; Yavuztürk 

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA