Beylerbeyi Falke Servisi

İstanbul’da Beylerbeyi  semtinde  Kombi servis noktası olarak vermiş olduğu hizmetlerle , Kombi servisine yeni bir bakış açısı  getiren sektörünün öncü kuruluşu Beylerbeyi  Falke Kombi servisi olarak atılımcı kadromuzla birlikte güven dolu en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. 
 
Beylerbeyi  Baymak Falke Kombi servisi olaraksiz müşterilerimizin beklentilerini en üst şekilde karşılamak  için güçlü yapımız ile  gün geçtikçe yenilenerek  sürekli değişen teknolojiye uyum sağlayan , her türlü gelişimi takip eden güncel bilgiyi elinde bulunduran her biri kendi alanında seçkin profesyonel kadromuz  ile öncü kuruluş olmak için yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. 
 
Kombi Servisi olarak televiyonunuzun  her türlü onarım bakım montaj işlerinizi standartlara uygun bir şekilde , kaliteden ödün vermeyen politikamız ile  hep daha iyisi için çalışmaya devam etmekteyiz.
 
TSE belgesine sahip olarak tüm servis işlerinizi standartlara uygun şekilde yapan  Beylerbeyi Falke Kombi servisi olarak Kombilarınızın tüm bakım onarım ve tamir işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yaparak sizlere güven dolu hizmeti vermeye devam edeceğiz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA