Buzdolabı Tamircisi

Buzdolabı Servisimiz

0216 471 80 95 / 0212 295 62 11

 

Buzdolabı servisimiz her türlü acil buzdolabı arızası ile ilgilenmektedir. Sürekli olarak yenilenen teknik programlarla müşterilerine hizmet verir.

 

Ayrıca firmamız devamlı olarak kendini eğitmeye özen gösterir. Bu yüzden her zaman daha kaliteli hizmet vermenin yollarını arar.

 

Güvenle buzdolabı servisimize başvurabilir ve her türlü teknik destek konusunda uzanma çalışanlarımızdan destek alabilirsiniz.

 

Aynı Gün Teknik Destek

 

Buzdolabı servisimizde servise ulaşıp şikâyetinizi bildirdiğiniz gün hizmet almanız mümkündür.

 

Bunun için iletişim numaraları aracılığı ile firmamıza başvurmanız yeterli.

 

Firmamızı arayıp sorununuzu bildirdiğiniz anda buzdolabı servisimiz sizin için çalışmaya başlar ve yerinde en kaliteli hizmeti vermek için yola çıkar. İstanbul’un her yerine buzdolabı servis hizmetimiz mevcuttur.

 

Normal çalışma saatlerinde dakikliği ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle firmamız en kaliteli hizmetin olanaklarını sunmaktadır.

 

Acil Nöbetçi Buzdolabı Servisi

 

Normal çalışma saatleri dışında da acil nöbetçi buzdolabı servisimiz mevcuttur ve buzdolabı servisine ulaştığınız anda yardımınıza koşmaktadır.

 

Buzdolabı ile ilgili yaşadığınız sorunların çözümü için kesinlikle uygun bir zamanı beklemek zorunda değilsiniz.

 

Acil ve nöbetçi buzdolabı servisimiz ile her zaman en kaliteli hizmeti müşterilerimize ulaştırmak için çalışıyoruz.

 

Uzman Personel ve Teknik Destek

 

Firmamızın tüm personeli işinde uzmandır. Buzdolabı servisimiz uzman çalışanları ve son teknoloji teknik desteği ile buzdolaplarını onarmak için her zaman görevinin başındadır.

 

Her türlü teknolojik yeniliği takip eden firma çalışanlarımız sürekli kendini geliştirme halindedir ve son bilgi ve teknik materyali ile müşterilere en hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmeti sunmanın yollarını arar.

 

Tüm Hizmetlerde 1 Yıl Süre İle Garanti İmkânı

 

Firmamızın en önemli avantajı da verdiği tüm hizmetlerde, yaptığı onarımlarda ve değiştirilen parçalarda müşterilerine 1 yıl süren garanti vermesidir.

 

Buzdolabı onarımı gibi hizmetlerin yanında buzdolaplarında kullanılan her türlü yedek parça firmamızın garantisi dâhilindedir.

 

Bu süre içinde verilen hizmet veya teknik destekle alakalı yaşadığınız bütün sorunlar için garanti kapsamında firmamıza başvurabilirsiniz.

 

İstanbul’un Her Yerinde Eve Hizmet

 

İstanbul’un tüm semtlerine buzdolabı tamircisi servisi hizmetimiz mevcuttur. Bununla birlikte firmamıza iletişim adreslerimiz ile başvurduğunuz zaman teknik ekibimiz ev veya iş yeri adreslerinize yerinde hizmet ulaştırmaktadırlar.

 

Hizmetlerimiz kapsamında her türlü buzdolabı bakım ve onarımı mevcut bulunmaktadır. Tüm bu buzdolabı servis hizmetlerine ulaşmak için firmamıza bir telefon etmeniz yeterli.

 

Teknik ekibimiz en kısa sürede ve sizin için en uygun zamanda adresine ulaşacaktır.

 

Buzdolabı servisi hizmetimiz müşterilerine her zaman en ekonomik onarım ve bakım seçeneklerini sunmaktadır. Firmamızda 7/24 hizmet olanağı bulunmaktadır.

 

Orijinal Yedek Parça İmkânı

 

Firmamız buzdolabı ile birlikte her türlü beyaz eşya bakım ve onarımı için geniş bir hizmet ve ürün yelpazesine sahiptir.

 

Buzdolabında çıkabilecek bir sorun neticesinde yedek parça gerekirse bu firmamız tarafından müşterilere ulaştırılmaktadır.

 

Tüm yedek parçalarımız orijinal ve 1 yıl garantilidir. Buzdolabı servisi teknik ekibimiz müşterilerine bakım, tamir ve montaj gibi birçok hizmet olanağı sunmaktadır.

 

İstanbul’un başta Anadolu yakası olmak üzere her yerine teknik destek ulaştırılır.

 

Yenilikleri Takip Eden Teknik Ekip

 

Buzdolabı Tamircisi servis ekibimiz sürekli olarak değişen ve yenilenen eğitim programlarına alınmaktadır. Bu eğitimler sonrasında daha güncel, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı ile müşterilere ulaşılır.

 

Güncel teknolojiyi ve her türlü yeniliği takip eden ekibimiz işinde uzmandır.

 

Firmamıza yapılan bütün başvurular hızlı ve özenli bir biçimde değerlendirilerek müşterilere geri dönüş yapılır.

 

Buzdolabı Yıkama
Buzdolabı Temizleme 
Buzdolabı Temizliği
Böceklenmiş Buzdolabı Nasıl Temizlenir
Buzdolabı Ne İle Silinir
Buzdolabı Böceklenmesi
Buzdolabında Küçük Böcekler
Buzdolabı Kurtlanmış
Buzdolabı Buzluk Kokusu Nasıl Giderilir
Buzluktan Kokmuş Et Kokusu Nasıl Çıkar?
Elektrik Kesilince Buzdolabında Bozulan Gıdaların Kokusu Nasıl Giderilir?

 

Firmamıza normal çalışma saatleri dışında acil zamanlarda da nöbetçi teknik ekibimize ulaşma imkânı mevcuttur. Anadolu Yakası Kadıköy - Üsküdar - Kartal -  Tüm Bölgelere Servis Hizmetimiz Vardır

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA