Cevizli Ariston Servisi

Cevizli Ariston Servisi


Cevizli Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Cevizli Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Isıtma aletleri olarak kullanılan beyaz eşya kombileriniz doğalgaz kaçarları ve bir çok riskli yangın çıkarabilecek cihazların bakımını ve tamirini en güvenilir servis hizmetini olarak bizi seçen Cevizli Ariston servisi ile hayatını kolaylaştırmayı sürdürmektedir. 
 
Cevizli Ariston Ankastre Servisi - Buzdolabı Servisi - Buzdolabı Tamircisi - Bulaşık Makinesi Servisi - Çamaşır Makinesi Servisi - Davlumbaz Servisi - Fırın Servisi - Kombi Servisi - Klima Servisi hizmetini seçerken ilk olarak geniş çaplı araştırmalara girdiğini ifade etmiştir. Referanslarımız olan diğer müşterilerimizin de bizi anlattığı gibi sizlere kendimizi ifade edelim. 
 
Biz geniş araç filosu, TSE belgesi ve teknik destek elemanlarımızla birlikte en üst kalitede hizmet sürdürmeye devam etmekteyiz. Üstelik zor bir durumda kalmamanız için de çağrı merkezlerimizden hemen bize ulaşarak anında randevu oluşturabilirsiniz. Randevu saatinde gecikmeden adresinizde olan teknik ekibimiz işçiliğini en güvenilir ve kaliteli şekilde uygulamaktadır. 
 
Cevizli Ariston servisi kapsamında bütçesini de zorlamadan sunduğumuz ödeme seçeneklerinden faydalanmıştır. Üstelik bizler kredi kartına taksit seçenekleri sunarken kapıda da ödemenizi kabul ediyoruz. 
 
Cevizli Ariston servisi bizimle tanışmak için geç kalmadı ve elektronik aletlerinin onarımı konusunda en hızlı ve kaliteli sonuca ulaştı. Bizi seçin, geç kalmadan hayatınızı kaldığı yerden devam ettirin!
 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 


HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)


Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA