Pendik Alarko Carrier Servisi

Pendik Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi


Alarko Carrier Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Pendik Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Pendik Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Pendik Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi Evimizde en önemli olan eşyalardan biri olan kombiler için olası bir hasar durumunda bizleri seçmeniz onur duyma sebebimiz olacaktır. Pendik Kombi Klima Servisi seçti ve kendisi memnuniyetini bizlere referans olarak belirtti. 

 

En Yakın Pendik Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi artık tamamen hayatımızın içerisinde ve durmadan teknolojinin gelişmesiyle boyut atlayan eşyalardır. Bizler de bu durumda kullandığınız Kombilerın onarımı için sizin yanınızdayız. Şöyle ki oldukça geniş bir kadro deneyimli ustalar ve araç filosuna sahibiz ve teknik destek elemanlarımız sorumluluklarının bilincinde randevu saatinden şaşmadan belirttiğiniz adreste bulunmaktadır. 

 

Pendik Alarko Kombi Klima Servisi seçerken kalitesini duyduğunu ve herkesin memnuniyetini konuştuğundan bahsederek bizleri onurlandırdı. Bizler teknolojiye ayak uydurmak üzere altımızda çalışanları düzenli olarak eğitimlere sokar ve her dakika kalitemizi yükseltmeye bakarız. 

 

Kredi kartı ile taksit ve kapıda ödeme imkanımızı sevdiğini belirten Pendik Alarko servisi ile her zaman çalışmaya devam edecektir. Sizler de gecikmeden bizlerle tanışmak için çağrı merkezlerimizi arayabilir ve anında randevu alabilirsiniz.

 

E14 Arıza Kodu 
Baca Sorunu Gözükmektedir.
Prostat Veya Baca Cıkışıyla Alakalı Arızadır. 
Bu Tip Durumlar Da Kombi Bu Arıza Verir. 
Servis Müdahalesi Gerekmektedir.

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; Pendik 

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

 

Pendik Servis Hizmeti Verdiğimiz Bölgeler ; 

 

Bahçelievler - Çamçeşme - Çarşı - Dolayoba - Esenyalı - Pendik Köyleri - Şeyhli - Yayalar - Yenişehir - Pendik Mahalleleri - Ahmetyesevi Mahallesi - Bahçelievler Mahallesi - Batı Mahallesi - Çamçeşme Mahallesi - Çamlık Mahallesi - Çınardere Mahallesi - Doğu Mahallesi - Dumlupınar Mahallesi - Ertuğrulgazi Mahallesi - Esenler Mahallesi - Esenyalı Mahallesi - Fatih Mahallesi - Fevziçakmak Mahallesi - Güllübağlar Mahallesi - Güzelyalı Mahallesi - Harmandere Mahallesi - Kavakpınar Mahallesi - Kaynarca Mahallesi - Kurtköy Mahallesi - Orhangazi Mahallesi - Orta Mahallesi - Ramazanoğlu Mahallesi - Sanayi Mahallesi - Sapanbağları Mahallesi - Şeyhli Mahallesi - Sülüntepe Mahallesi - Velibaba Mahallesi - Yayalar Mahallesi - Yenişehir Mahallesi - Yeşilbağlar Mahallesi
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA