Bostancı Amana Servisi

Bostancı Amana Teknik Servisi

 

Bostancı Amana Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Bostancı Amana Servis İçin İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Bostancı Amana Buzdolabı Tamir, Tamircisi 2022 – 2023 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Kadıköy Bostancı Amana Servisi İstanbul'un popülaritesi en yüksek olan Bostancı Amana Buzdolabı Servisi tercih ederek kaliteli hizmet anlayışını bir kez daha pekiştirdi. 

 

Amana bizler başarılı teknik destek ekibimiz ile birlikte sizler için durmadan çalışıyoruz. Ayrıca gelişen teknoloji ile birlikte en iyi eğitimleri almış olan ekibimiz memnuniyetiniz için çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir. 

 

Amana beyaz eşya buzdolabı servisi ailesi olarak geniş ekip ve araç filosuna sahibiz. Ayrıca yedek parça arızalarında 1 yıl işçilik garantisi sunmakta ve Bostancı Amana Maytag servisi seçmekte en mantıklı kararı verdi. 

 

Kendinizi en farklı hissedebileceğiniz ve güvenebileceğiniz tek servis olduğumuzu iddia ediyoruz. Bizlere ulaşmak için tek yapmanız gereken ise çağrı merkezlerimizi aramak olacaktır. Ayrıca ödeme konusunda da sıkıntı çıkarmıyoruz ve kapıda kredi kartı ile ödeme imkanı sağlıyoruz. 

 

Bostancı Amana servisi sayesinde artık hasar gören beyaz eşyaları için hemen çözümler bulunmasıyla hayatına tüm hızıyla devam ediyor. 

 

Sizlere sunmuş olduğumuz kaliteli işçilik ve sorumluluklarımızın bilinci dahilinde sizin istediğiniz saatte geliyor ve küçük sorunlarınıza büyük çözümler üretiyoruz.

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; BOSTANCI

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA