Kartal Falke Servisi

Kartal  semtinin hak ettiği en iyi Kombi servisini ayağına  getirdik. Falke Kombi servisi artık  Kartal’te kalite odaklı , dürüst hizmeti ile Kartal Falke Kombi servisi  olarak en iyisi için çalışmaya devam edeceğiz.
 
Kartal semtinde yaptığımız çalışmalarla Kartal semti sakinlerinin güvenini ve takdirini kazanan sahip olduğu TSE belgesi ile standatlara uygun hizmet vermeye devam edecektir. 
 
Kombinizin bakım onarım ve bütün teknik arızalarınızı evinize kadar gelip sizlere yardımcı olmak için haftanın 7 günü 24 saati aralıksız kesintisiz hizmet veren Kartal Falke Kombi servisi olarak en hızlı şekilde hizmet veren tek Kombi servisi olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
 
Kaliteli hizmet bir telefon kadar yakınınız da. Kartal Baymak Falke Kombi servisi olarak Kombilerinizin tüm bakım tamir ve montaj işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yaparak sizlere güven dolu hizmeti sunuyoruz. 
 
Kartal Falke Kombi servisinin siz müşterilerine  sunduğu avantajlar bununla da bitmemektedir. Kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneğini sizlere sunarak uygun ödeme seçenekleri ile sizlerin yanında olmaktan büyük mutluluk duymaktadır.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA