Bostancı Vaillant Servisi

Bostancı Vaillant Kombi Klima Servisi

0216 471 80 95 Kombi - Klima 

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti

Alanında uzmanlaşmış ve genç ekibi ile hizmetlerle sektöründe lider  konuma gelerek en güvenilir servis noktası olmayı başarmıştır.
 
Bostancı Vaillant servisi olarak her geçen gün gelişen ve yenilenen teknolojiye uyum sağlayarak, sürekli kendini geliştiren her geçen gün artan ürün çeşitliliğinin teknolojisine hakim profesyonel ve uzman kadromuzla sizlere en doğru hizmeti vermeye devam edeceğiz.
 
Beyaz eşya servisi sıkıntılarına son veren firma; Bostancı Vaillant servisi olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız ile müşteri referanslarımızla daha çok kitleye ulaşarak daha çok iş yerine daha çok eve en kaliteli hizmeti getireceğiz. 
 
Beyaz eşyanız  bozulduğunda Bostancı Vaillant servisi çağrı merkezini arayarak müşteri sırası beklemeden en kısa zamanda belirttiğiniz adrese gelecek olan servis ekibimizle sizlere en doğru en hızlı hizmeti vermeye devam edeceğiz. 
 
Bostancı Vaillant servisi beyaz eşyalarınızın tüm servis işlemlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yaparak sizlere güven dolu hizmet vermekte aynı zamanda sahip olduğu TSE belgesine sahip servi noktaları ile standartlara uygun hizmet vermektedir.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA