Yenidoğan Baymak Servisi

Yenidoğan Baymak Kombi & Klima Teknik Servisi

Aynı Gün Servis Hizmeti Verilmektedir.

Bir ev için en önemli ısıtmak için en önemli aletlerinden kombilerin bozulması durumunda Yenidoğan Baymak kombi klima servisi hizmetindeki kaliteyi fark etti. Bizi fark etmesindeki en önemli unsur ise kaliteli bir çalışma stilimizin olmasıdır. 
 
Kaliteli çalışmalarımız kapsamında gece gündüz çalışmalarımızı sürdürürken ilk olarak TSE belgesine sahip olan nadir firmalardan biri olduğumuzu belirtmek isteriz. Geniş bir araç filosu ve teknik destek elemanlarımız ile birlikte belirttiğiniz adrese saatinde ulaşmaktayız. Bunun haricinde ise teknolojiyi yakında takip ederek belli aralıklar çerçevesinde de çalışanlarımıza seminerler düzenlemekteyiz. Ayrıca hiç çekinmeden kombilerinizi bize emanet edebilirsiniz. Çünkü belirtilen süre zarfı içerisinde çözüme kavuşturuyoruz. 
 
Yenidoğan Baymak kombi servisi hizmeti kapsamında yedek parça ve işçilik için 1 yıl garanti sunuyoruz. Tekrardan oluşabilecek hasr sonucunda da ekstra bir ücret talep etmiyoruz. 
 
Kapıda ya da kredi kartına taksit seçeneklerimizi de değerlendiren Üsküdar Baymak kombi servisi hizmetini seçti. Bizi seçmek için de sizlerin tek yapması gereken ise çağrı merkezlerimizden randevu almanız oalcaktır.

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA