Üsküdar Alarko Kombi Servisi

Üsküdar Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi


Alarko Carrier Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Üsküdar Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Üsküdar Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Üsküdar Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi özellikle de yaz aylarında daha çok kullandığımız elektronik aletlerimizdendir. Bu kapsamda ise bozulduğu zaman servis hizmeti sağlayan firma aramaya başlarız. Üsküdar alarko servisi ile tanışarak Kombileriniz hızlı bir şekilde tamir etmemize olanak sunabilirsiniz. 

 

Üsküdar Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi olarak en yüksek kalitede hizmet sunduğumuzu ifade etmek isteriz. 

 

Üsküdar Kombi Klima Servisi Teknik ekibimiz her geçen gün gelişen teknoloji kapsamında düzenli bakım, arıza, onarım, tamir, tamircisi periyotlar ile eğitim alarak Klima, Kombilerınızın sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaktadırlar. 

 

Ayrıca ödeme koşullarımızı da oldukça esnek tutarak bütçenizi zorlamıyoruz. Ödemenizi kapıda yapabilirken isterseniz de kredi kartına taksit seçenekleri kapsamında yapabilirsiniz. 

 

Üsküdar Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi yedek parça ve işinde uzmanlaşmış olan teknik ekibimizin işçiliği için 1 yıl garanti imkanı sağlamaktadır. Üstelik bu süre içerisinde herhangi bir hasar ile karşılaşırsanız da yeniden ücret ödemiyorsunuz. 

 

Eğer kalitemizi yakından görmek, bizler ile farkınızı hissetmek istiyorsanız hemen çağrı merkezlerimizden ulaşabilir ve randevunuzu anında oluşturabilirsiniz. 

 

E01 Arıza Kodu  Kombinin Ateşleme İşlemini Gerçekleştiremediğini Belirten Arızadır. 


Bu Durumda Cihazdan Verim Alınması Söz Konusu Degildir. 


Kombiye Gazın Gelip Gelmediğini Kontrol Ediniz. 


Eğer Gaz Girişi Var İse Kombiye Birkaç Defa Olmak Şartı İle Reset Atınız. 


Resetten Sonrada Düzelmez İse Gaz Valfinde, İyon Cubuklarında, Elektironik Kartında Sorun Olabilir. 


Alarko Teknik Servisi Tarafından Müdahale Gerekir.

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; Üsküdar 

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

 

Acıbadem - Altunizade - Bağlarbaşı - Bahçelievler - Beylerbeyi - Bulgurlu - Çengelköy - Ferah - Kandilli - Kuzguncuk - Selimiye - Ünalan - Üsküdar Merkez - Üsküdar Mahalleleri - Abdullahağa Mahallesi - Acıbadem Mahallesi - Ahçıbaşı Mahallesi - Ahmetçelebi Mahallesi - Altunizade Mahallesi - Arakiyecihacıcafer Mahallesi - Arakiyecihacımehmet Mahallesi - Ayazma Mahallesi - Bahçelievler Mahallesi - Barbaros Mahallesi - Beylerbeyi Mahallesi - Bulgurlu Mahallesi - Burhaniye Mahallesi - Cumhuriyet Mahallesi - Emek Mahallesi - Emniyet Mahallesi - Ferah Mahallesi - Gülfemhatun Mahallesi - Güzeltepe Mahallesi - Hacıhesnahatun Mahallesi - Hasippaşa Mahallesi - Havuzbaşı Mahallesi - Hayrettinçavuş Mahallesi - İcadiye Mahallesi - İhsaniye Mahallesi - İmrahorsalacak Mahallesi - İnkılap Mahallesi - Kandilli Mahallesi - Kefçedede Mahallesi - Kirazlıtepe Mahallesi - Kısıklı Mahallesi - Küçüksu Mahallesi - Kuleli Mahallesi - Küplüce Mahallesi - Kuzguncuk Mahallesi - Mehmetakifersoy Mahallesi - Muratreis Mahallesi - Pazarbaşı Mahallesi - Rumimehmetpaşa Mahallesi - Selamiali Mahallesi - Selimiye Mahallesi - Selmanağa Mahallesi - Solaksinan Mahallesi - Tabaklar Mahallesi - Tavaşi Hasanağa Mahallesi - Tembelhacımehmet Mahallesi - Toygarhamza Mahallesi - Ünalan Mahallesi - Valideiatik Mahallesi - Vaniköy Mahallesi - Yavuztürk Mahallesi
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA