Suadiye Ariston Servisi

Suadiye Ariston Servisi


Suadiye Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Suadiye Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Suadiye Ariston markasının servis hizmetini sağlayan firmamız hizmetini seçebilirsiniz. Bu hususta ise kalite standartları kapsamında sizlere hizmet sunmaktan memnuniyet duyarken ayrıca TSE belgesine de sahip olduğumuzu ifade ederiz. 
 
Suadiye Ariston Ankastre Servisi - Buzdolabı Servisi - Buzdolabı Tamircisi - Bulaşık Makinesi Servisi - Çamaşır Makinesi Servisi - Davlumbaz Servisi - Fırın Servisi - Kombi Servisi - Klima Servisi olarak elektronik aletlerinizi en kısa sürede çözüme ulaştırmak ve hayatınızı kaldığı yerden sürdürmeyi sağlıyoruz. Bunun için de teknik destek elemanlarımızı gelişen teknoloji doğrultusunda eğitimlere tabi tutmaktayız.
 
Ödeme koşullarında da esneklik sağlıyor ve bütçenizi zorlamıyoruz. Üstelik hem işçiliğimiz hem de yedek parçalarımız için tam 1 yıl garanti süresi veriyoruz. Bunun haricinde ise 1 yıl boyunca oluşan teknik hasarlarda ise asla fazladan ücret talebinde bulunmuyoruz. 
 
Suadiye Ariston servisi teknik ekibi sorumluluklarının bilincinde olarak adresinize vaktinde gelmektedir. 
 
Vizyonumuz, misyonumuz ve çalışma politikamız kapsamında hizmet sunduğumuz firmamız ile tanışmak için hemen çağrı merkezlerimizden bizi arayarak randevu oluşturabilirsiniz. 
 

Ariston Kombi 306 hata kodu: P.C.B. arızası - Elektronik kart arızası

 

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 


HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)


Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA