Sancaktepe Alarko Kombi Servisi

Sancaktepe Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi


Alarko Carrier Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Sancaktepe Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Sancaktepe Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Sancaktepe Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi herhangi bir hasar oluştu diye asla üzülmeyin. Tıpkı Sancaktepe Alarko Servisi seçtği gibi sizler de bizi seçerek küçük sorunlarınıza izin verin büyük çözümler üretelim.

 

En Yakın Sancaktepe Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi Gece gündüz demeden çalışan teknik personel destek ekibimiz ile birlikte geniş bir araç filosuna sahibiz. Hayatınızda birtakım kolaylıklar sunmayı amaçlarken kaliteli çalışmalarımızdan da ödün vermiyoruz. Sancaktepe Alarko Kombi Klima Servisi seçtiği için oldukça memnun kaldı ve referansımız olmayı kabul etti. 

 

Sancaktepe Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi Yedek parça ve işçiliğimiz için sizlere 1 yıl garanti sunmaktayız. Teknolojinin sürekli gelişmesi neticesinde de teknik destek elemanlarımızı düzenli bir eğitim ile geliştiriyoruz. 

 

İstanbul Sancaktepe Alarko Servisi ile kaliteli işçilik ile sıfır denecek kadar temiz kombiye kavuştu. Sizler de bu kaliteli işçilik ile tanışmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey çağrı merkezlerimizi arayarak bizlerden randevu almak!

 

E06 Arıza Kodu 
Kombi Sıcak Su (Ntc) Arıza Oldugu Gözükmektedir.
Bu Durumda Sıcak Su Kullanımı Yapılamaz.

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; Sancaktepe 

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

 

Çamlık - Sancaktepe Köyleri - Samandıra - Sarıgazi - Yenidoğan - Sancaktepe Mahalleleri - Abdurrahmangazi Mahallesi - Akpınar Mahallesi - Atatürk Mahallesi - Çamlık Mahallesi - Emek Mahallesi - Eyüpsultan Mahallesi - Fatih Mahallesi - Ferhatpaşa Mahallesi - İnönü Mahallesi - Kemaltürkler Mahallesi - Malana Mahallesi - Meclis Mahallesi - Merve Mahallesi - Mevlana Mahallesi - Osmangazi Mahallesi - Safa Mahallesi - Sarıgazi Mahallesi - Veyselkarani Mahallesi - Yunusemre Mahallesi
 

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA