Marka ve Güvenilirlik – Yaygınlık ve Müşteri Memnuniyeti

Marka ve Güvenilirlik – Yaygınlık ve Müşteri Memnuniyeti

 

Hizmet sektörünün tüm alanlarında hiç şüphesiz en önemli unsur saygın bir isme sahip olmaktır. Bu saygınlık çok reklam yapmakla değil, zaman içerisinde verilen hizmetin kalitesi ile oluşturulur.

 

Kaliteli hizmet, daha çok müşteri demektir. Daha çok müşteri ise, müşteri portföyünü zenginleştirerek hizmet edilen kitlenin alanını büyütür.

Bu büyüyen alan zaman içerisinde en iyi hizmet veren firmaların sivrilmesine, kalitesiz firmaların ise sönmesine sebep olur.

 

Güvenilirlik ve Marka Arasındaki İlişkiler

 

Bir kurumun güvenilir olması için gerekli pek çok unsurdan birisi de halkın güvenini çok önceden kazanmış bir marka ile iş birliği yapmasıdır.

Bugün Arçelik, Profilo, Ariston, Beko, Bosch, Elektrolux ve daha pek çok markayla ortak çalışma yürütmektedir. Bu ortak çalışma hem ürünlerin tamamen orijinal olmasını sağlamakta hem de hizmet kalitesini fazlasıyla arttırmaktadır.

 

Müşteri Memnuniyeti İçin Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Kimse Arçelik marka buzdolabını Vestel yetkilisi birisi tamir etsin istemez. Arçelik’in mekanizmasına alışkın olan ekip gelip o tamiri gerçekleştirmelidir.

 

işler tam olarak böyle yürür. İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasının en yaygın buzdolabı ve beyaz eşya servisi olan pek çok marka ile ortak çalışmada olduğu için bozulan ürününüz hangi marka ise size o markanın ekibi yollanır.

 

Aradığınız anda hatta oluşturduğunuz arıza kaydı ile size en yakın ekip evinize gönderilir. Sorunun evde çözülememesi halinde buzdolabı ücretli olarak son teknoloji ile donatılmış özel tesislere getirilir ve tamiri burada yapılır.

 

Siz sadece 1 yıl garantisi olan yenilenmiş buzdolabınızın tadını çıkarırsınız.

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA