Kozyatağı Alarko Kombi Servisi

Kozyatağı Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi


Alarko Carrier Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Kozyatağı Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Kozyatağı Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Kozyatağı Alarko Carrier Kombi Klima Servisi hizmetinden son derece memnun kaldı ve artık bozulan beyaz eşyaları için tek adresi biz olduk. Neden peki bu kadar çok tercih ediliyoruz.? Hemen açıklayalım sizlere. 

 

Kozyatağı Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi Teknolojinin güncel durumlarını düzenli olarak takip ediyor ve her zaman teknik destek elemanlarımızın eğitimlerini güncelliyoruz. 

 

Kozyatağı Alarko Klima Servisi için sorumluluklarının farkında olan bir teknik ekibinin olduğunu belirtirken randevu saatinde adreslerinde olduklarını ifade etti. 

 

Yedek parça ve işçilik içinse 1 yıl da garanti sunuyor ve en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz her şeyde kapıda ödeme ya da kredi kartna taksitle ödeme imkanı sunuyoruz. 

 

Kozyatağı Alarko Tamşircisi Servisi hizmetinden yararlandıktan sonra kavuştuğu kombiler tamamen yeni gibiydi. Eğer sizler de cebinizi yakmadan eşyalarınızı servis hizmetimizden faydalandırmak istiyorsanız hemen çağrı merkezlerimizden bizi arayabilir ve randevunuzu oluşturabilirsiniz. 

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; Kozyatağı 

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA