Kavacık Amana Servisi

Kavacık Amana Teknik Servisi

 

Kavacık Amana Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Kavacık Amana Servis İçin İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Kavacık Amana Buzdolabı Tamir, Tamircisi Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Kavacık amana buzdolabı servisi herkesin hayranlık duyduğu ve göz alıcı Boğaz Köprüsü'nün dibinde  yer alan Kavacık tamamen görsel bir şölene sahiplik etmektedir. Kavacık, tam bağlantı yolları arasında bulunmakla birlikte yoğunluğu en fazla yaşadığımız bölgelerden biri olmaktadır. 

 

Kavacık amana düzenli ve yaşam standardı yüksek olan evleri ile her zaman dikkat çekmiştir. Evet evler kadar içindeki eşyalara da önem verilmektedir. Yüksek ücretlerde ödemesini yaptığımız beyaz eşyaların bozulmasını istemeyiz. Hem ergonomik hem de her zaman sağlam olmasın gereken beyaz eşyalar için en iyi servis hizmetini bulmak çok zordur. 

 

En Yakın Kavacık amana tamircisi servisi seçerken hem güveni hem de kaliteyi bulduğunu ifade etmiştir. Çağrı merkezimizi arayarak randevu saati alabilirsiniz. Hem geniş personel ve teknik filomuz hem de bir çok çalışanımız bulunmaktadır. Ayrıca yedek parçalarımızda da 1 yıl garanti bulunmaktadır. 

 

Kavacık Amana Buzdolabı Tamir Servisi ile yaşamında hızlı ve kolay bir şekilde çözümü bulmak için tercihini doğru yaptı. Sizler de Amana'yı tanımak istiyorsanız asla geç kalmadınız. Şu an bir telefon ile anında randevu alabilirsiniz.


TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube BEYKOZ

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA