Bulgurlu Ferroli Servisi

Eski yerleşim yerlerinden olan Bulgurlu’de Kombi servisi konusunda en iyi hizmeti veren ve  en iyi Kombi teknik servisinin tek adresi olmayı başaran  Bulgurlu Ferroli Kombi servisi; nitelikli ve uzman  kadrosu ile Bulgurlu’de  güvenilir kalite odaklı hizmet vermek için 7 gün 24 saat kesintisiz  aralıksız çalışmaktadır. 
 
Kombilerinizden tam performans alabilmeniz için sizlere teknolojinin tüm olanaklarını sunarak hizmet vermeye çalışan Bulgurlu Ferroli Kombi servisi  olarak her daim en iyisi için çalışmaya devam edeceğiz.
 
Ferroli Kombi teknik servisi TSE belgesiyle sizlere garantili hizmeti verip aynı zamanda kredi kartı ile kapıda ödeme seçeneği ile  sizlere avantajlar sunarken  evinizin ekonomisine de destek olmaktadır.
 
 Müşterilerimiz aradığı zaman hava şartları nasıl olursa olsun en kısa zamanda sorunlarını giderebilmek için , büyük hassasiyetle çalışan teknik servis ekibimiz Bulgurlu’de  en donanımlı ekip ağını kurmuş olup, sizlere en kısa zamanda geri dönen Kombi teknik servisi olarak yoluna devam edecektir. 
 
Personeline aldırdığı eğitimle teknolojiye hakim güncel bilgiyi elinde tutan Bulgurlu Ferroli Kombi servis ekibimiz Bulgurlu’de en iyisi olmak için çalışmaya devam edecektir.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA