Bostancı Protherm Servisi

Bostancı Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 
Haftanın her günü günün her saati hizmet vermekteyiz.TSE belgeli Bostancı Protherm Kombi teknik servis ekibimiz 1 yıl garantili yedek parça hizmetinin yanında müşterilerine kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneği sunmaktadır. 
 
Kombi teknik servis sıkıntısı çeken Bostancı sakinlerinin  , fikirlerini değiştirmek için çabalıyor, Bostancı’in en hızlı en iyi kombi teknik servisi olma yolunda ilerliyoruz.
 
Gelişen teknolojiye ayak uyduran , teknolojiyi yakından takip eden işinde profesyonel uzman kadromuzla sizlere hizmet vermekte, sizin müşterilerimizin memnuniyeti için var gücümüzle çalışmaktayız. Müşterilerimizin bizlerden duyacağı memnuniyet bizim müşteri portföyümüzü genişletmemize neden olucaktır.
 
Bostancı bölgesinin en rahat en hızlı en güvenilir teknik servisi olan Bostancı Protherm Kombi Teknik Servisi 7 gün 24 saat sizlere hizmet etmektedir. Kombinizin güvenliği bizden sorulur. 
 
Bostancı Protherm Kombi Teknik Servisi verdiği hizmetin önemini bilen,kalite odaklı çalışan her biri birbirinden değerli , kendi alanlarında uzman , güleryüzlü ekibi ile kombi teknik servisinde akla gelen ilk isim olma yönünde çalışan bir ekipten oluşmaktadır.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA