Alemdağ Protherm Servisi

Alemdağ Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 
Kombi sektörü için en iyi servis hizmetini veren Alemdağ Protherm servisi, Alemdağ’in  en güvenilen en kaliteli hizmetin alındığı servis noktadı oldu. 
 
Alemdağ’deki çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Alemdağ Protherm servisi, beyaz eşyalarınızın tüm bakım onarım servis ve tamir işlerini büyük bir hassasiyetle yapmaktadır. Kendi alanında deneyimli, tecrübeli , bilgili uzman kadrosu ile yolunda ilerleyen Alemdağ Protherm servisi Modanın kalbi olmaya devam etmektedir.
 
Günlük hayatımızın vazgeçilmezlerinden olan beyaz eşyalarımızın herhangibirinin bozulması durumu hayatımızda bazı sorunları ortaya çıkarır. Sorunlarınıza en kısa sürede en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaktayız. Servis arayacağınız zaman en önem verilmesi gerekenlerden biri TSE belgesidir. 
 
TSE belgeli Alemdağ Protherm servisi bir yıl orijinal yedek parça garantisi  ile müşterilerine güven verirken aynı zamanda kredi kartı ile kapıda ödeme kolaylığı ile uygun ödeme seçenekleriyle siz müşterilerimize kolaylık sağlamaktadır.
 
Sürekli değişen teknolojiyi yakından takip eden, sürekli gelisen yenilenen ürünlere hakim teknik personeli ile tüm beyaz eşyalarınızı emin ellere teslim edebilirsiniz. Nitelikli uzman kadromuzla 7/24 sizin yanınızda olacağız.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA