Alemdağ Ferroli Servisi

Vermiş olduğu hizmetlere kombi servisine yeni bir duruş  getiren sektörünün öncü kuruluşu Alemdağ Ferroli kombi servisi olarak siz müşterilerimize en doğru en kaliteli hizmeti vermek   için gece gündüz çalışmalarımız devam etmektedir. 
 
Alemdağ Ferroli kombi  servisi olarak bizler siz müşterilerimizin isteklerini en iyi şekilde yapmak için kadromuzu gün geçtikçe güçlendirerek her geçen gün ekibimize profesyonel genç iş arkadaşlarımızı aramıza katarak , sürekli değişen teknolojiye uyum sağlayan , her türlü gelişimi takip eden   firma çalışanlarımız ile güncel bilginin gücü ile sektörünün öncü kuruluşu olmaya devam edeceğiz. 
 
Kombinizin her türlü onarım bakım tamir ve  montaj işlerini sahip olduğu TSE belgesi ile standartlara uygun bir şekilde yaparak , kaliteden ödün vermeyen yapımız ile İstanbul Alemdağ semtinin en iyi kombi servisi olabilmek için çalışmaya devam edeceğiz.
 
Kombiniz sizin sağlığınızdır. Kombilerinizin rutin yıllık onarımlarını yaptırmanız sizin kombinizden daha fazla performans almanızı sağlar. 
 
Alemdağ Ferroli kombi servisi ile artık kombilerinizin tüm bakım onarım ve servis işleri kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı ile sizlerle.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA