Yenisahra Ariston Servisi

Yenisahra Ariston Servisi


Yenisahra Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Yenisahra Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Yenisahra Ariston Kombi Kış aylarında özellikle kullanmayı tercih ettiğimiz kombilerimizin bozulması durumunda Yenisahra Ariston servisi hizmetini seçebilirsiniz. Kalite standartları kapsamında hizmet sunduğumuz firmamız TSE belgesine sahiptir. 
 
Ankastre Servisi - Buzdolabı Servisi - Buzdolabı Tamircisi - Bulaşık Makinesi Servisi - Çamaşır Makinesi Servisi - Davlumbaz Servisi - Fırın Servisi - Kombi Servisi - Klima Servisi Teknolojik gelişmelerin sıkı takipçisi olan Yenisahra Ariston servisi olarak teknik destek ekibimizi düzenli olarak eğitimlerden geçiriyoruz. Ayrıca sizlere söz verdiğimiz gibi belirlenen zaman içerisinde kombilerinizi yenilenmiş olarak sizlere sunuyoruz. Ayrıca esnek ödeme koşullarımızı da değerlendirebilirsiniz. 
 
Kapıda ya da kredi kartına taksit seçeneklerimizi değerlendirirken yedek parça ve işçilik için de 1 yıl garanti vermekteyiz. Üstelik 1 yıl garanti süresi içerisinde ekstradan bir hasar oluştuğunda ücret talebinde bulunmuyoruz. 
 
Yenisahra Ariston servisi hizmeti ile tanışmak ve kaliteyi kendi gözünüzle görmek istiyorsanız çağrı merkezlerimizden randevu alabilirsiniz. Teknik ekibimiz sorumluluklarının farkında olarak belirlenen saatte adresinizde bulunarak küçük sorunlarınıza büyük çözümler sunacaktır. 
 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 


HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)


Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA