Yenidoğan Protherm Servisi

Yenidoğan Protherm Kombi Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

Yenidoğan bölgesinde yaptığı  hizmetlerle  adından söz ettiren Yenidoğan Protherm servisi günümüz teknolojisine ayak uydurarak, personeline aldırdığı eğitimlerle fark yaratan, becerikli, çalışkan kadromuzla Yenidoğan Protherm servisi olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bizler tüm bu başarının arkasında güler yüzlü ekibimizinde olduğunu biliyoruz. 
 
Müşterilerimizin tüm sorularına güler yüzle cevap veren ekibimiz, telefonun bir ucunda sizlerin çağrısından hemen sonra sizlere destek vermek için en kısa sürede yanınızda olacaktır.
 
Tüm beyaz eşyalarınızın servisi,  bozulan klimanız olsun kombiniz olsun mevsim şartları nasıl olursa olsun en kısa zamanda  onarım, bakım ve tamiratını da büyük ustalıkla yapıyoruz. TSE belgeli servis noktalarımız ile güven vermeye devam eden Yenidoğan Protherm servisimiz , 1 yıl orijinal yedek parça garantisi ile sizlere hizmet vermekte kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı ile siz müşterilerimize kolaylık sağlamaya devam edeceğiz.
 
Yenidoğan Protherm servisi olarak müşterilerimizden aldığımız güvenle, kalite odaklı çalışmalarımız ile Yenidoğan a hizmet etmekten büyük keyif alıyoruz. 
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA