Yenidoğan Alarko Kombi Servisi

Yenidoğan Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi


Alarko Carrier Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Yenidoğan Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Yenidoğan Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Yenidoğan Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi En son teknolojik ölçütler ile üretilen Kombilerinizin bozulması durumunda hizmeti ile hızlı ve kalıcı sonuçlara ulaşabilirsiniz. 

 

En yakın Yenidoğan Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi kalite standartları kapsamında hizmet sağlamaya devam etmektedir. Ayrıca teknik destek elemanlarımız ve geniş araç filomuzla birlikte sizlerin belirttiği adrese saatinde gelerek hemen problemin çözümüne başlamaktayız.

 

İstanbul Yenidoğan Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi bakım, arıza, onarım, tamir, tamircisi Üstelik kaliteyi en uygun fiyatlar kapsamında sunmaktayız. Ödemenizi isterseniz kredi kartına isterseniz de kapıda ödeyerek gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Yenidoğan Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi teknik ekibini her geçen gün gelişen teknolojinin doğrultusunda eğitimlere tabi tutmaktadır. Ayrıca işinin uzmanı olan teknik ekibimizin işçiliği ve yedek parça için de 1 yıl garanti vermekteyiz. Bu garanti süresi içerisinde oluşan hasarlardan ekstra bir ücret talep etmiyoruz. 

 

Eğer bizimle tanışarak kalitemizi görmek ve farkımızı hissetmek adına Kombilerinizin en hızlı çözümleri için çağrı merkezlerimizi arayarak randevu oluşturabilirsiniz.

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; Yenidoğan 

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA