Yakacık Falke Servisi

Kombi servisi olarak Yakacık hizmetiniz de olmaktan mutluluk duyarız. Kombi servisi adına her türlü donanıma sahip Yakacık Falke  Kombi servisine çağrı merkezlerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 
 
Kombinizin her türlü periyodik bakımı onarımı ve montajı gibi konular da deneyimli ve alanların da eğitimli personelimiz sizlere en iyi hizmeti verebilmek için 7 gün 24 saat durmaksızın çalışmaktadırlar.
 
Kombinızın bakımların da kullandığımız doğa dostu ürünler le de hem sizin hem de Kombinızın sağlığını güvence altına almaktayız. TSE belgeli firmamız standartlara ve müşteri haklarını? ihlal etmeyecek şekilde çalışmaktadır.
 
Müşteri memnuniyetini her zaman ön plan da tutan firmamız bünyesini siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti vermek adına yenilemekte ve geliştirmektedir. 
 
Müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı yeniliklerle de sürekli tercih sebebi olan kapıda kredi kartı ile ödeme seçenekleri ile müşterilerine her zaman kolaylıklar sağlamaktadır. Yakacık de en iyi Kombi servisi olma yolun da ilerlemekte ve kendimize bu konu da güvenmekteyiz. Siz de Yakacık Falke Kombi servisini tercih edin rahat edin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA