Yakacık Baymak Servisi

Yakacık Baymak Kombi & Klima Teknik Servisi

Aynı Gün Servis Hizmeti Verilmektedir.

İstanbul Anadolu yakasının en gözde semti olan Yakacık Baymak Kombi Klima Servisi hizmetinden faydalanmıştır. Sizler de  elektronik eşyalarınızın tamir edilmesi durumunda bizleri seçebilir ve anında hızlı çözümlere kavuşabilirsiniz. Üstelik en uygun fiyatlarla bunu değerlendirmeniz mümkündür!
 
Sizlere biraz kendimizi tanıtmak isteriz. Şöyle ki, geniş araç filosuna ve teknik destek ekibiyle sahibi olduğumuz TSE belgesinin kapsamında kaliteli bir hizmet sunmaktan memnuniyet duymaktayız. 
 
Yakacık Baymak servisi olarak sizlere her konuda kolaylık sağlamaktayız. En kaliteli servis hizmetinin dışında uçuk rakamlarla bütçenizi zorlamıyoruz. Ayrıca kredi kartına taksit seçeneklerimizi de değerlendirmeniz olasıdır.
 
Yedek parça ve işçilik için sizlere 1 yıl garanti veriyoruz. Üstelik garanti süresi boyunca da oluşabilecek teknik aksaklıklar sonucunda yeniden bir ücret talebinde bulunmuyoruz. 
 
Sorumluluklarının kapsamında çalışan teknik destek elemanlarımız randevu saatinde adresinizde bulunmaktadır. Ayrıca her zaman teknolojinin yenilenmesi ile eğitim sağladığımız teknik ekibimizin bilgileri her zaman güncellenmektedir. 
 
Sizler de Yakacık Baymak servisi ile tanışmak istiyorsanız hemen çağrı merkezlerimizden bizi arayarak randevu alabilirsiniz. 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA