Yakacık Ariston Servisi

Yakacık Ariston Servisi


Yakacık Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Yakacık Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Yakacık Ariston beyaz eşya bozulması durumunda Yakacık Ariston servisi hizmetini seçebilirsiniz. Çünkü bizler kalite standartları kapsamında sizlere hizmet sağlıyoruz. Bunun için de ilk olarak sahip olduğumuz TSE belgemizi sunmaktan mutluluk duyarız. 
 
Teknik ekibimiz ve geniş araç filomuzla birlikte sizlere tamamen hizmette çığır açmaya devam ediyoruz. Ayrıca Yakacık Ariston servisi olarak da Kombilerinizin hızlı tamir edilmesi için teknolojik gelişmelerin doğrultusunda ekibimizi eğitimlere tabi tutmaktayız. 
 
Ayrıca bizler tamamen yedek parça ve işçilik için 1 yıl garanti vermekteyiz. Kapıda ya da kredi kartına ödeme seçeneklerimizi değerlendirmeniz için koşullarımızı esnek tutuyoruz. 
 
Yakacık AristonAnkastre Servisi - Buzdolabı Servisi - Buzdolabı Tamircisi - Bulaşık Makinesi Servisi - Çamaşır Makinesi Servisi - Davlumbaz Servisi - Fırın Servisi - Kombi Servisi - Klima Servisi için sizler tamamen hizmette sınır tanımamaya devam ediyoruz. Teknik ekibimiz belirttiğiniz adrese saatinde ulaşarak küçük sorunlarınıza büyük çözümler üretmektdir. Eğer bizimle tanışmak istiyorsanız çağrı merkezlerimizden anında randevu alabilirsiniz. 
 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 


HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)


Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA