Ünalan Ariston Servisi

Ünalan Ariston Servisi


Ünalan Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Ünalan Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Ünalan Ariston bulunduğunuz yerin özellikle de kış aylarında en iyi ısınmayı sağlayan elektronik aletlerdir. Bu sayede evinizde sıcak yemeğiniz, sıcak suyunu ve sıcak odalarınız olmaktadır. Olası bir hasar durumunda ise tamamen hayatınızda aksilikler oluşabilir dememiz mümkündür.
 
Tekrardan bir hasarla karşılaşmamak için de Ünalan Ariston Ankastre Servisi - Buzdolabı Servisi - Buzdolabı Tamircisi - Bulaşık Makinesi Servisi - Çamaşır Makinesi Servisi - Davlumbaz Servisi - Fırın Servisi - Kombi Servisi - Klima Servisi hizmetini seçebilir ve hızlı çözümlere kavuşabilirsiniz. 
 
Teknik ekibimiz sizlerin beyaz eşya kombilerinin tamiri konusunda ustalaşmaya devam etmektedir. Bu noktada ise teknoloji ile olan ilişkilerini sürdürererek düzenli periyotlarla eğitim almaktadırlar. Üstelik bu eğitim doğrultusunda kombinizdeki her hasara en hızlı şekilde çözüm bulmaktadırlar. 
 
Ünalan Ariston beyaz eşya servisi olarak ücret konusunda da asla sizi zor duruma düşürmüyoruz. Şöyle ki isterseniz kapıda isterseniz de kredi kartına taksit seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz.
 
Ayrıca hem işçiliğimiz hem de yedek parçalarımız için 1 yıl garanti vermekteyiz. Bu zaman içerisinde eğer hasarla karşılaşırsanız başarılı teknik ekibimiz yeniden sizlerle ilgilenerek hızlı çözümler buluyor. 
 
Ünalan Ariston kombi servisi ile tanışmak ve en hızlı en kaliteli şekilde hizmet almak istiyorsanız çağrı merkezlerimizden bizi arayarak anında ücretsiz randevunuzu oluşturabilirsiniz. 
 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 


HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)


Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA