Ümraniye Ferroli Servisi

En hızlı servis noktası olmayı başaran Ümraniye Ferroli servisi haftanın 7 günü 24 saat aralıksız  hizmet vererek en kısa  en kısa sürede sizlere ulaşıp tüm sorunlarınıza çözümler getirmektedir.
 
 1 yıl orijinal yedek parça garantisi ile beyaz eşyalarınıza güvenli servis vererek aynı zamanda kredi kartı ile kapıda ödeme kolaylığı sağlayarak müşterilerini memnun etmeye devam edecektir.
 
Beyaz eşyalarınızın kombinizin tamir, teknik servis , onarım ve bakım işlerini her biri kendi alanında  uzman kadromuzla en güvenli şekilde yapılmaktadır.
 
TSE belgeli servis noktası olarak beklentilerinizin tüm cevabı  bizde , bizler sizin memnuniyetiniz için günden güne gelişiyoruz. 
 
Ümraniye Ferroli servisi olarak %100 müşteri memnuniyetini esas alan çalışmalarımızla her gecen gün gitgide büyüyen personelimizle , müşterilerimizden aldığımız referanslarımız ile İstanbul Ümraniye’da en iyi servis noktası olmanın başarısını korumak için daha emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.
 
Adem Yavuz Mahallesi Altınşehir Mahallesi Armağan Evler Mahallesi Aşağı Dudullu Mahallesi Atakent Mahallesi Atatürk Mahallesi Cemil Meriç Mahallesi Çakmak Mahallesi Çamlık Mahallesi Dumlupınar Mahallesi Elmalıkent Mahallesi Esenevler Mahallesi Esenkent Mahallesi Esenşehir Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Hekimbaşı Mahallesi Huzur Mahallesi Ihlamurkuyu Mahallesi İnkılap Mahallesi İstiklal Mahallesi Kazım Karabekir Mahallesi Madenler Mahallesi Mehmet Akif Mahallesi Namık Kemal Mahallesi Necip Fazıl Mahallesi Parseller Mahallesi Saray Mahallesi Site Mahallesi Şerifali Mahallesi Tantavi Mahallesi Tatlısu Mahallesi Tepeüstü Mahallesi Topağacı Mahallesi Yaman Evler Mahallesi Yukarı Dudullu Mahallesi
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA