Ümraniye Alarko Kombi Servisi

Ümraniye Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi


Alarko Carrier Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Ümraniye Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Ümraniye Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

İstanbul'un kendini gittikçe geliştiren muhitlerinden biri olan Ümraniye Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi seçerek birtakım sorunlarını çözüme kavuşturdu. 

 

En Yakın Ümraniye Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi artık emin ellere emanet edebilirsiniz. Olası bir hasar anında bizlere ulaşarak hızlı ve kalıcı çözümler ile hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyoruz. 

 

İstanbul Ümraniye Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi ile kaliteli işçiliği ve yedek parçalarında 1 yıl garanti buldu. Ayrıca bakım, arıza, onarım, tamir, tamircisi teknik destek elemanlarımız her zaman eğitim alarak geliştirilmektedir. Bu sayede de teknolojiye durmadan büyük bir hızla ayak uydurmaktayız.

 

Ümraniye Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi sahip olan firmamız tamamen sorumluluklarının bilincinde olmakla birlikte randevu saatinde belirttiğiniz adreste bulunmaktadır. Kapıda ödeme ve kredi kartı ile taksit imkanı sağlayan bizler sizlere hizmet etmekten memnunşyet duymaktayız. 

 

Ümraniye servisi ile sorunlarına hızlı bir çözüm buldu. Eğer sizler de bizimle tanışmak istiyorsanız çağrı merkezlerimizi arayarak randevu alabilirsiniz. 

 

E02 Arıza Kodu  
Cihazda Limit Termostatı Parça Mevcuttur. 


Limit Termostatı Cihaz Aşırı Isındığı Zamanlarda Devreye Girip Kombiye Kesmeye Ve Olası Zararlardan Korumaktadır. 


Eğer Kombi De Böyle Bir Arıza Kodu Meydana Gelir İse Limit Termostatının Hasar Gördüğünü Anlayabiliriz. 

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; Ümraniye 

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

 

Aşağıdudullu - Atakent - Atatürk - Çakmak - Esenşehir - Ihlamurkuyu - İnkılap - Kazımkarabekir - Reşadiye - Yukarıdudullu - Ümraniye Servis Hizmeti Verdiğimiz Mahalleleri - Aşağıdudullu Mahallesi - Atakent Mahallesi - Atatürk Mahallesi - Çakmak Mahallesi - Dudulluacısu Mahallesi - Dudulluademyavuz Mahallesi - Dudullubirlik Mahallesi - Dudulluçamgaz Mahallesi - Dudullucumhuriyet Mahallesi - Dudulluhuzursitesi Mahallesi - Dudulluşahintepesi Mahallesi - Dudullusoğukdere Mahallesi - Dudullutatlısu Mahallesi - Esenşehir Mahallesi - Hekimbaşı Mahallesi - Ihlamurkuyu Mahallesi - İnkilap Mahallesi - İstiklal Mahallesi - Kazımkarabekir Mahallesi - Yukarıdudullu Mahallesi
 

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA