Sancaktepe Falke Servisi

Sancaktepe’de en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Müşterilerine en doğru  ve en güvenilir hizmeti veren Sancaktepe Falke Kombi servisi haftanın 7 gün 24 saati hizmet politikası gütmektedir.
 
Çağrı merkezimize yapacağınız bir telefonla bizlere ulaşabilir  servis talebinde bulunarak Kombinızda oluşan  sorunların çözümüne en kısa zamanda profesyonel , tecrübeli kadromuzla ulaşabilirsiniz.
 
Sancaktepe Baymak Falke Kombi servisi olarak müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en önemli konudur. Biliyoruz ki bu kadar büyümemizin sebebi müşterilerimizden gelen referanslarımızdır. 
 
Bizlerde bu başarımızı ve bize duyulan bu güveni korumak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Sancaktepe Falke Kombi servisi olarak her konuda sizlere en iyi hizmeti verebilmek için kendimizi sürekli yenilemekte, teknolojiyi yakından tekip edebilmek için personelimize sürekli eğitimler aldırmaktayız. 
 
Kombi konusunda her türlü sorununuza çözüm ortağı olan tek Kombi servis noktası olan Sancaktepe Falke Kombi servisi müşterilerine sunduğu bir yıl orijinal yedek parça garantisi aynı zamanda kredi arktı ile kapıda ödeme seçeneği ile en iyi Kombi servis noktası olmaya devam edecektir. 
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA