No Frost Buzdolabı Tavsiyesi

No Frost Buzdolabı Tavsiyesi

 

Artık No Frost olmayan bir buzdolabı almak, ölü yatırım yapmak demektir. Çünkü artan çeşitlilik ve piyasadaki rekabet ile birlikte No Frost dolap fiyatları, No Frost olmayanlarla aynı skalaya gelmektedir.

 

Gün geçtikçe No Frost’a olan talep artmakta ve bu da her alım gücüne uygun buzdolaplarının üretilmesine yol açmaktadır.

 

No Frost Buzdolabı Alırsam Yedek Parça Bulabilir Miyim?

 

Eğer No Frost buzdolabı alırsam ve bir sorun çıkarsa orijinal yedek parça bulamam diye endişe ediyorsanız, sayesinde bu endişenizden rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

sağladığı orijinal yedek parça garantisi ve büyük markaların arkasında olmasının verdiği güven ile içiniz rahat bir şekilde en son teknoloji ürünlerini alabilirsiniz.

1 yıl içerisinde parçaya bağlı herhangi bir sorunun çıkması halinde, sürekli aktif hizmet veren ekiplerle iletişime geçilip anında ücretsiz destek talep edebilirsiniz.

 

No Frost Buzdolapları Pahalı Mıdır?

 

Piyasada her bütçeye uygun No Frost bulmak mümkündür. Hatta son dönemde rekabetin etkisiyle mini buzdolabı fiyatına No Frost buzdolabı satılmaya başlanmıştır.

İndesit, Beko, Bosch, Vestel, Arçelik ve Uğur markaların 1.200 tl’den başlayan uygun fiyatları sayesinde No Frost olmayan buzdolabı kalmamıştır.

No Frost, buzluk kısmı buz tutmayan, otomatik olarak nem ayarı yapabilme özelliği sayesinde içindeki nemi dengeli tutabilen buzdolapları için kullanılır.

Yani bu teknoloji ile karlanma sorunları ortadan kalkmıştır.

No Frost özelliğinin yanı sıra geniş iç hacim ve A+ enerji verimliliği isteyenler için; 2.800 liraya Arçelik İnox A++ ve 2.300 liraya Profilo A++ ürünler bulunmaktadır.

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA