Moda Ariston Servisi

Moda Ariston Servisi


Moda Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Moda Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Moda Ariston Özellikle de kadınların ev temizliğinde en çok kullandıkları beyaz eşya kombinin bozulması durumunda hemen çözüm üreten firmamız ile tanışmanız mümkündür. 
 
Bizler size öncelikle kendimizden bahsetmek istiyoruz. Bunun için kalite standartları kapsamında sunduğumuz hizmet ile TSE belgesine sahip olduğumuz belirtiriz. Ayrıca bizler geniş araç filomuz ve işinin uzmanı olan teknik ekibimiz ile birlikte sorumluluklarımızın bilincinde olarak belirttiğiniz adrese saatinde ulaşmaktayız.
 
Moda Ariston servisi olarak asla bütçenizi zorlamıyoruz. Bu kapsamda dilerseniz kredi kartına taksit imkanlarımızı seçebilir ya da kapıda ödeme yapabilirsiniz. 
 
Moda Ariston Ankastre Servisi - Buzdolabı Servisi - Buzdolabı Tamircisi - Bulaşık Makinesi Servisi - Çamaşır Makinesi Servisi - Davlumbaz Servisi - Fırın Servisi - Kombi Servisi - Klima Servisi olarak da teknolojik gelişmelerin yakından takipçisi olarak modern elektronik aletlerinizin hızlı çözülmesi üzerine eğitimler almaktayız. 
 
Eğer sizler de bizimle tanışmak ve farkımızı kalitemizle birlikte hisssetmek istiyorsanız çağrı merkezimizi arayarak anında ücretsiz randevu oluşturabilirsiniz. 
 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 


HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)


Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA