Maltepe Protherm Servisi

Maltepe Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 

Maltepe Protherm kombi servisi müşterilerimizin memnuniyeti için hizmetlerimize devam etmekteyiz. Maltepe  Protherm kombi servisimize çağrı merkezlerimizden ulaşıp günün her saati servis desteği talebinde bulunabilirsiniz.kombi servislerinde en kısa sürede hizmeti Maltepe Protherm kombi servisinde bulucaksınız.
 
Kombinizle ilgili her türlü probleme çözüm bulan tecrübeli personelimiz haftanın 7 günü 24 saat  sizlere hizmet için çalışmaktadırlar.
 
Kombinizin montajı, tamiri , onarımı için  her şey için bir telefonunuz yeterli. Maltepe Protherm kombi servisi 1 yıl orijinal yedek parça garantisi sunmaktadır. kombinız sağlığınızdır. 
 
Bu yüzden kombinızın periyodik bakımlarında tamamen doğal ürünler kullanmaktayız. Maltepe  Protherm kombi servisi  TSE belgeli olup  kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneği ile siz müşterilerimize kolaylıklar sağlamaktadır.
 
Maltepe Protherm kombi servisi nitelikli kadrosu ile , işinin önemini bilen ve bu bilinçle çalışan personeli ile Maltepe’ün en iyi en güvenilir servisi olmayı başarmıştır.  
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA