Kurtköy Protherm Servisi

Kurtköy Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

Müşterilerine en kısa sürede hizmet verebilmek için  haftanın 7 günü 24 saati çalışan çalışkan, dürüst, işinin öneminin bilincinde olan kalite odaklı çalışan Kurtköy Protherm Kombi teknik servisi kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı ile müşterilerine uygun ödeme seçenekleri sunmaktadır.
 
Kombinizin bozulması durumunda Kurtköy sakinlerinin artık arastırma yapmadan ulaşacağı İçerenöy Protherm kombi servisi olarak bir yıl orijinal yedek parça garantisiyle kombinizin uzun ömürlü olmasını sağladığı gibi daha uzun yıllar güvenle kullanmanızı sağlayacaktır.
 
% 100 müşteri odaklı çalışmaları ile kaliteden ödün vermeyen personeli ile hizmetinizde olacaktır. Günden güne gelişen teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak müşterilerinin beklentilerini en üst seviye de gerçekleştiren Kurtköy Protherm kombi servisi olarak TSE  belgesine sahip olarak daha güvenle hep daha iyisi olmak için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
 
Kurtköy Protherm kombi servisi olarak sizlere bir telefon uzaklığındayız, çağrı merkezimize yapacağınız bir telefonla en kısa sürede sizlere geri döneceğiz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA