Kurtköy Falke Servisi

İstanbul Kurtköy bölgesine  yapmış olduğumuz kombi servis  hizmeti ile , Kurtköy  bölgesi sakinlerine sunmuş olduğumuz çalışmalarla büyümeye devam etmekte olan Kurtköy Falke kombi servisi her geçen gün daha da gelişerek daha çok büyüyerek  sizlere daha fazla hizmet verebilmek için daha fazla mesai harcayarak Kurtköy bölgesinin  en güvenilir kombi servis noktası olmayı kendine hedef koymuştur. 
 
Kurtköy Falke kombi servisi olarak biliyoruz ki müşteri memnuniyeti bizim için en ön plandadır.
 
Her geçen gün gelişen teknolojiyi yakından takip eden, sürekli gelişen ve değişen modellere hakim her biri kendi alanında uzman ve nitelikli personeli ile haftanın 7 gün 24 saati Kurtköy bölgesinin hizmetindeyiz. Sahip olduğu TSE belgesi ile standartlara uygun hizmet veren Kurtköy Falke kombi servisi ile kombiunuz güvence altındadır. 
 
Aynı zamanda kombiunuzun tüm bakım tamir ve onarım işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yapmakta olan Kurtköy Baymak Falke kombi servisinin sunduğu avantajların yanında aynı zamanda kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı ile sizlere güven dolu hizmet sunmaktadır.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA