Kurtköy Baymak Servisi

Kurtköy Baymak Kombi & Klima Teknik Servisi

Aynı Gün Servis Hizmeti Verilmektedir.

Artık günümüzde her evde bulunması muhtemel olan Klima Kombiların bozulması sonucunda hizmetinden faydalanabilirsiniz. Çünkü bizler en kaliteli ve en güvenilir servis hizmetini sağladığımızı ifade ediyor ve TSE belgemizle gurur duyuyoruz. 
 
Kalite standartları kapsamında oluşturduğumuz hizmetimizde ilk olarak teknik ekibimizin işçiliğinin hızlı olduğunu belirtiriz. Bozulan Kombilarınızı en hızlı şekilde tamir ederek hemen adresinize getirmektedirler.
 
Ayrıca bizler teknolojinin sıkı takipçileri olarak teknik ekibimizin eğitimlerine dikkat etmekteyiz. Şöyle ki, ödeme konusunda da asla sizi zorlamıyoruz. Kredi kartına sunmuş olduğumuz taksit seçeneklerimizle de ödeme yapabilirsiniz. 
 
Ayrıca Kurtköy Baymak Kombi servisi olarak da teknik ekibimiz tam istediğiniz saatte adresinizde bulunmaktadır. Bunun sonucunda da geniş araç filomuz ve bir çok çalışanımız hizmetinizi eksiksiz olarak tamamlamaktadır. 
 
Eğer sizler de kalitemizi yakından görmek ve Kombileriniz yenilenmiş olarak bulmak istiyorsanız çağrı merkezlerimizden bizi arayabilir ve randevu alabilirsiniz. 

Yaşadığımız Sorunlar  ; Servis Hizmeti İçin Aramanız Yeterlidir.

Kurtköy Baymak Kombi Hiç Çalışmıyor

Kurtköy Baymak Kombi Ses Yapıyor

Kurtköy Baymak Kombi Sıcak Su Gelmiyor

Kurtköy Baymak Kombi Patlamalı Yanıyor

Kurtköy Baymak Kombi Su Kaçırıyor – Akıtıyor

Kurtköy Baymak Kombi Çalışıyor Fakat Isıtmıyor

Kurtköy Baymak Radyatörlerin Üstü Sıcak Altı Soğuk

Kurtköy Baymak Kombi Sıcak Su Açıldığında Petekler Çok Isınıyor

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA