Küçükyalı Falke Servisi

Yeniliklerle adını duyuran , sahip olduğu uzman ve nitelikli ekibi ile İstanbul Küçükyalının en kaliteli hizmeti sunarak en güvenilir servis noktası olmayı başaran Küçükyalı Falke Servisi ailesi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.  
 
Her geçen gün gelişen teknolojiye hakim, gelişen teknoloji ile birlikte çeşitlenen tüm ürün modellerine hakim profesyonel kadrosu ile fark yaratan Küçükyalı Falke servisi , ekibine gerekli eğitimleri aldırarak her geçen gün yenilenmeye devam etmektedir. 
 
Beyaz eşyalarınızın tüm bakım onarım tamir ve montaj işlemlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yapan Küçükyalı Falke servisi , sahip olduğu TSE belgesi ile standartlara uygun hizmet vererek siz müşterilerinin güvenini kazanmaya devam edecektir.
 
Haftanın 7 gün 24 saati aralıksız hizmet veren Küçükyalı Baymak Falke servisi müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. 
 
Küçükyalı Falke servisi çağrı merkezine yapacağınız bir telefonla en kısa zamanda belirttiğiniz adrese gelen servis ekibimiz servis işlemlerinin hepsini büyük bir hassasiyetle yaparak sizlere çözüm yollarını sunmaktadır.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA