Kozyatağı Demirdöküm Servisi

Bozulan kombi için artık kaygılanmanıza gerek kalmayacak. Çünkü Kozyatağı Demirdöküm servisi tercih ederek kombiniz tamamen emin ellere emanet etti. Sizler de bizi seçerek oluşabilecek hasarları hemen onarabilirsiniz. 
 
Biz servis hizmeti sağlarken ilk olarak baktığımızda şunları belirtmek isteriz. Genişa raç filomuz ve binlerce teknik destek elemanımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Bunun için de teknolojiyi yakından takip ederek çalışanlarımıza eğitimlerini düzenli olarak sağlıyoruz.
 
Kozyatağı Demirdöküm servisi olarak da en çok yedek parça ve işçilik için sunulan 1 yıl garantiyi beğendiğini ve bunun haricinde de yeniden oluşan hadarlarda ekstra ücret almamasından dolayı memnuniyetini belirtmektedir. 
 
Eğer sizler de Kozyatağı Demirdöküm kombi klima servisi gibi bizlerle birlikte çalışmak ve kalitemizi yakından takip etmek istiyorsanız çağrı merkezlerimizi arayarak hemen randevu oluşturabilirsiniz. 
 
Ayrıca kapıda ya da kredi kartına taksit imkanları sunan firmamızın teknik destek elemanları sorumluluklarının farkında olarak belirtilen adrese saatinde bulunmaktadır. 
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA