Koşuyolu Protherm Servisi

Koşuyolu Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

TSE belgeli olan teknik servis ekibimiz 1 yıl garantili yedek parça hizmetinin yanında müşterilerine kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneği sunmaktadır. 
 
Haftanın  7 günü 24 saati aralıksız hizmet veren Koşuyolu Protherm kombi teknik servisi 1 yıl yedek parça orijinal yedek parça garantisiyle siz müşterilerimize uygun ödeme seçenekleri sağlıyoruz.
 
Kombilerinizin bakım onarım tamir ve teknik servis konularındaki arızalarını en güvenilir ellerde yaptırmanın güvenini yaşayan Koşuyolu bölgesi sakinlerine, aldığı hizmeten daha iyisini en iyisini sunmak için daha çok çalışıyoruz. 
 
Mükemmelliyetçi yapısını koruyan , hep daha iyiye gitmek için personeline gerekli eğitimlerini verdiren, is disiplininden ayrılmadan işini keyifle yetiştiren kadromuzla sektöründe imzasını atmayı başarmış bir teknik servisi biz Koşuyolu Protherm teknik servisiyiz.
 
Bir teknik servisten beklediğiniz herşeyi sizlere sunuyoruz. Artık teknik servis aramalarına son veren , güleryüzlü ekibi ile uzman, çözüm odaklı müşteri memnuniyetini ön planda tutan Koşuyolu’ün en iyi teknik servisi olarak Koşuyolu Protherm Kombi teknik servisi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA