Koşuyolu Baymak Servisi

Koşuyolu Baymak Kombi & Klima Teknik Servisi

Aynı Gün Servis Hizmeti Verilmektedir.

Koşuyolu Baymak Kombi klima evlerin özellikle de ısınmaları konusunda kış aylarında en fazla ihtiyaç duyduğumuz elektronik aletleri kombilerdir. Bozulmasından korktuğumuz kombilerin böyle bir durum ile karşılaşması konusunda hizmette çığır açan firmamız hizmetini seçebilirsiniz.
 
Üstelik en uygun ödeme koşulları ile sunduğumuz avantajlardan faydalanmanız mümkün kılınmıştır. 
 
Koşuyolu Baymak kombi klima servisi olarak bizler TSE belgesi ile geniş araç filosu ve teknik ekibimiz olarak bir takım halinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
 
Bunun yanı sıra teknik ekibimizi gelişen teknoloji doğrultusunda eğitimlere tabi tutmaktayız. Ayrıca bizler ödeme koşullarımızı da esnek tutarak bütçenizi zorlamıyoruz. Kapıda ya da kredi kartına taksit seçeneklerimizi değerlendirerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. 
 
Yedek parça ve işçiliğimiz için 1 yıl garanti vermekle birlikte bu süre içerisinde herhangi bir hasar ile karşılaştığınızda ekstradan ücret talebinde bulunmuyoruz. 
 
Koşuyolu Baymak kombi klima servisi olarak sunduğumuz kaliteli hizmet ve hızlı çözüm olanaklarımızdan faydalanmak istiyorsanız çağrı merkezimizi arayarak anında ücretsiz randevu oluşturabilirsiniz.

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA