Kızıltoprak Ariston Servisi

Kızıltoprak Ariston Servisi


Kızıltoprak Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Kızıltoprak Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Beyaz eşyalarınızın kombi klima bozulmasıyla birlikte evinizde bir çok konuda sıkıntı yaşamanız mümkündür. Ancak bu sıkıntıları olabildiğince kısa atlatmak da çok önemlidir. Bu yüzden bozulan beyaz eşyaları için Servis ile irtibata geçmiştir. 
 
Kızıltoprak Ariston servisi için sizlere kendimizi tanıtmak isteriz. Kaliteli ve güvenilir bir servis hizmeti sunarak beyaz eşya kombi klima beyaz eşyalarınızı en kısa sürede çözüme ulaştırmak en önemli görevimizdir. Ayrıca geniş bir araç filosuna sahip olmakla birlikte teknik ekibimizin işçiliği en önemli unsurdur. 
 
Hem kapıda hem de kredi kartına taksit olanaklarımızı değerlendirebilirsiniz. Bu sayede ödeme konusunda herhangi bir zorluk ile karşılaşmadan işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Yedek parça ve işçilik için de 1 yıl garanti imkanı sağlarken bu süre içerisinde de oluşan teknik arızalarda asla ekstradan bir ücret ödemiyorsunuz. 
 
Kızıltoprak Ariston servisi için çağrı merkezlerimizi arayarak kaliteli hizmet için randevu alabilirsiniz. Firma olarak vizyonumuzu ve misyonumuzu uygularken, çalışma politikamızdan da asla ödün vermediğimizi görebilirsiniz. 
 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 


HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)


Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.
 

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA