Kavacık Kombi Servisi

En görmüş geçirmiş çalışanlarıyla her dönem en kaliteli ve en çok beyaz kayıt servisi olmayı hedefleyen Kavacık yol servisi İstanbul Kavacık’de yapmış olduğu çalışmalarla , parafin kayıt servisi dair vermiş olduğu hizmetlerle her yönden başarılı olmayı başarmıştır.
 
Siz müşterilerimizin güveni ile alay malay elan iyiye muhik yürümenin ve daim gelişmenin gururunu haiz Kavacık beceri servisi ailesi olarak her dakika müşterilerimizin yanındayız.
 
Malik olduğu TSE belgeli servis noktaları ile kalitende ödün vermeyen yapısı ile yarattığı fark ile rakiplerini geride bırakarak bir numara olmayı başaran Kavacık teknik servisi cümle elan iyisini tedarik etmek için gücüne sarp katarak eğitimli personellerine yenisini ekleyerek makro kayıt filosuyla beyaz zehir yük servis hizmetinde iz açmaya devam etmektedir. 
 
Teknolojinin gelişimi ile baş başa daima mütebeddil ve gelişen parafin eşya modellerinin tümünün teknolojisine malik her biri kendi alanında bilirkişi ve görmüş geçirmiş ekibi ile parafin eşyalarınızın tüm servis işlerini bir sene orijinal rezerv parça garantisi ile karşılayıcı Kavacık yol servisi kapıda güven kartı ile ita seçeneği ile müşterilerine en iyisini sunmaya devam edecektir.

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA