Kavacık Alarko Kombi Servisi

Kavacık Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi


Alarko Carrier Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

 

Kavacık Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Kavacık Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi Kombi ve küçük ev aletlerinizin herhangi bir hasar ile karşılaşması halinde artık panik yapmanıza gerek yok! Çünkı Kavacık Kombi Klima Servisi seçerek küçük sorunlarına büyük ve kalıcı çözümler buldu. Sizler de sorunlarınıza çözümler bulmamız için bizleri seçebilirsiniz.

 

Kavacık Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi Sürekli gelişen ve değişen teknoloji ile birlikte teknik destek elemanlarımızda kendilerini bakım, arıza, onarım, tamir, tamircisi  eğitim alarak geliştirmeye devam etmektedir. Ayrıca yedek parça ile işçiliğimiz için sizlere 1 yıl garanti imkanı sunuyoruz. Kaliteli, güvenli ve sorumluluklarının farkındalığı ile hareket eden teknik destek elemanlarımız belirttiğimiz saatte adresinizde olmaktadır. 

 

Ödeme konusunda da sıkıntı çıkarmıyor ve kapıda ya da kredi kartna ödeme imkanı sağlıyoruz. Sizler de Kavacık Alarko Kombi Klima Servisi seçtiği gibi bizleri seçmek istiyorsanız çağrı merkezlerimizi arayarak anında randevunuzu oluşturabilirsiniz. 

 

Kavacık Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.


TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; KAVACIK

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA