Kartal Lambert Servisi

Kartal Lambert Servisi

0216 471 80 95   Kombi 

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti

 

Hayatımızda en fazla ihtiyaç duyduğumuz elektronikli aletlerden biri olan kombilerimizin bozulması ile panik halinde oluruz.
 
Sebebi ise kombilerin özellikle ısınmak için kullanılmasından kaynaklanır. Eğer sizler de kombilerinizin hızlı bir şekilde tamir edilmesini istiyorsanız Kartal Lambert kombi servisi hizmetini tercih edebilirsiniz. 
 
Kartal Lambert kombi servisi olarak TSE belgemiz ile birlikte kalite standartlarını bozmadan çalışmalarımıza teknik ekibimizin başarılı ve hızlı performansları ile devam etmekteyiz.
 
Ayrıca teknik ekibimiz her zaman hızlı bir ivme yaratmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kendilerinin de bilgilerini güncellemeyi sürdürmektedirler. 
 
Servis Bölgelerimiz ;
 
Atalar Mahallesi - Cevizli Mahallesi - Cumhuriyet Mahallesi - Çarşı Mahallesi - Çavuşoğlu Mahallesi - Esentepe Mahallesi - Gümüşpınar Mahallesi - Hürriyet Mahallesi -  Karlıktepe Mahallesi - Kordonboyu Mahallesi - Orhantepe Mahallesi - Orta Mahallesi - Petroliş Mahallesi - Soğanlık Yeni Mahallesi - Topselvi Mahallesi - Uğurmumcu Mahallesi - Yakacık Yeni Mahallesi - Yalı Mahallesi - Yukarı Mahallesi - Yunus Mahallesi

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA