Kartal Ferroli Servisi

Önceliği güven olan Kartal Ferroli kombi servisi olarak yenilikçi ve atılımcı  yapımız ile sektörde en güvenilir adres olmayı başardık. İşini yaşam biçimi olarak belirleyen çalışnalarımı ile İş prensibine bağlı kalarak, müşteri memnuniyeti bilinci ile hareket eden Kartal Ferroli kombi servisi İstanbul’da en çok aranılan kombi servisi olmayı başarmıştır.
 
Sürekli gelişen  teknolojiye uyum sağlamak için hep bir adım daha ileriye gitmek için ekibine gerekli eğitimleri aldıran Kartal Ferroli kombi servisi teknolojinin tüm olanaklarını sunarak hizmet vermektedir. 
 
Sahip olduğu TSE belgesi ile standartlara uygun hizmet veren Kartal Ferroli kombi servisi kredi kartı ile kapıda ödeme kolaylığı sağlayarak Kartal bölgesi sakinlerine kolaylıklar sağlamaktadır. Müşteri memnuniyeti her zaman bizim önceliğimizdir. 
 
Çünkü biz gücümüzü müşterilerimizin memnuniyetinden alıyoruz.
 
Müşterilerimizi memnun etmek için haftanın 7 gün 24 saati hizmet veren Kartal Ferroli kombi servisi olarak özellikle kış aylarında yoğun kullanım nedeniyle bakım, onarım ve tamirat gerektiren kombileriniz için –hava koşulları ne olursa olsun en iyi hizmeti en kısa sürede verebilmek çalışıyoruz. 
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA