Kartal Amana Servisi

Kartal Amana Teknik Servisi

Kartal Amana Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Kartal Amana Servis İçin İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Kartal Amana Buzdolabı Tamir, Tamircisi Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Son zamanlarda gelişmesi ile dikkatleri çeken Kartal, adliye ve yeni hastanesi ile artık şehrin yavaş yavaş yerleşkesini düzenlediği semtimizdir. Kartal buzdolabı beyaz eşyanın kalitesine önem verdiğinizi biliyor ve bunun için de servis hizmeti sağlarken her türlü ayrıntıya önem veriyoruz. 

 

Kartal Amana Buzdolabı Teknik Servisi Tamircisini tercih ederek sorumluluklarının bilincinde olduğunun farkında olduğunu ve teknik destek ekibi ile de her zaman randevu saatinden sapmadığını görmesinden memnuniyet duymakta olduğunu ifade etmektedir. 

 

En Yakın Kartal Amana Servisi bizlere ulaşmanız için çağrı merkezimizi arayabilir ve randevu alabilirsiniz. Kapıda kredi kartı ile de ödeme yapabilir, her servis hizmeti için belli olan miktar ise cebinizi yakmayacaktır. 

 

Kartal Amana servisi tercih ederken hem sorumlu hem de verdiği sözü tutmasından memnun olduğunu belirtmiştir. Eğer sizler de beyaz eşyalarınızdaki ufak tefek sorunlara kalıcı çözümler getirmek istiyorsanız bizleri arayarak randevu alabilirsiniz!

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; KARTAL

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

 

Esentepe - Kartal Merkez - Kartal Köyleri - Orhantepe - Rahmanlar - Soğanlık - Topselvi - Uğurmumcu - Yakacık - Kartal Mahalleleri - Atalar Mahallesi - Çarşı Mahallesi - Çavuşoğlu Mahallesi - Cevizli Mahallesi - Cumhuriyet Mahallesi - Esentepe Mahallesi - Gümüşpınar Mahallesi - Hürriyet Mahallesi - Karlıktepe Mahallesi - Kordonboyu Mahallesi - Orhantepe Mahallesi - Orta Mahallesi - Petroliş Mahallesi - Soğanlık Yeni Mahallesi - Topselvi Mahallesi - Uğurmumcu Mahallesi - Yakacık Yeni Mahallesi - Yalı Mahallesi - Yukarı Mahallesi 
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA