Kadıköy Amana Servisi

Kadıköy Amana Teknik Servisi

 

Kadıköy Amana Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Kadıköy Amana Servis İçin İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Kadıköy Amana Buzdolabı Tamir, Tamircisi 2022 – 2023 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Kadıköy Amana Buzdolabı Teknik servis için güvenli ve kaliteli bir ekip aradığınızı biliyoruz. Bu arayışınıza da en mantıklı çözüm yolu ile Kadıköy Amana servisi tercih etmekte karar kıldı.

Buzdolabı Teknik alan konusunda tecrübeli ve gelişen, değişen teknolojinin getirdiği yenilikler ile eğitim almayı sürdüren teknik destek ekibimiz sizlerin memnuniyeti için durmadan çalışmalarına devam etmektedir. 

 

Amana Buzdolabı soğutmuyor çalışmıyor arıza bakımınız için geniş araç filosuna sahip olmakla birlikte yedek parça arızalarında 1 yıl sizlere işçilik garantisi sunmaktadır. Kadıköy Amana servisi ile beyaz eşyalarında oluşan küçük sorunlara büyük çözümler bulmayı seçti. 

 

Kadıköy Amana servisi teknik destek ekibi aracılığıyla kendinizi farklı hissetmenizi sağlar.Müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalık ve yenilikler ile birlikte her zaman bizleri seçtiğinizi biliyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

 

Kadıköy Amana servisi ile ayrıcalık hissetmek istiyorsa tek yapmanız gereken çağrı merkezlerimizden bize ulaşarak randevu almanız!

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube KADIKÖY

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)

 

İstanbul Kadıköy Amana Buzdolabı Servisi Hizmet Bölgeleri ; 

 

19 Mayıs Mahallesi Acıbadem Mahallesi Bostancı Mahallesi Caddebostan Mahallesi Caferağa Mahallesi Dumlupınar Mahallesi Eğitim Mahallesi Erenköy Mahallesi Fenerbahçe Mahallesi Feneryolu Mahallesi Fikirtepe Mahallesi Göztepe Mahallesi Hasanpaşa Mahallesi Koşuyolu Mahallesi Kozyatağı Mahallesi Merdivenköy Mahallesi Osmanağa Mahallesi Rasimpaşa Mahallesi Sahrayı Cedit Mahallesi Suadiye Mahallesi Zühtüpaşa Mahallesi
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA