Kadıköy Alarko Kombi Servisi

Kadıköy Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi


Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Kadıköy Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Kadıköy Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Kadıköy Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi her evin demirbaşlarından biridir. Bunun için de özellikle bayanlar olası bir hasar durumunda aniden korku panik yapar. Ancak artk korkularınızı yenmenin zamanı geldi. Çünkü Kadıköy klima - kombi servisi hizmetinden yararlandı ve çok da memnun kaldı! Sizler de bizimle tanışarak hemen randevunuzu çağrı merkezlerimizi mail veya telefonla arayarak oluşturabilirsiniz.

 

Kadıköy Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi Peki bizler kimiz? Bizler geniş personel emrinde çalışan bir çok teknik destek elemanı ile birlikte teknik servis hizmeti veren bir firmayız.

 

Günümüz koşullarına göre her zaman eğitimleri güncellenen bakım, arıza, onarım, tamir, tamircisi teknik ekibimiz sorumluluklarından kaçmadan belirttiğiniz saatte adresinizde bulunmaktadır. Ayrıca bizler sizlere yedek parça ve kaliteli işçiliğimiz için 1 yıl garanti sunmaktayoz. Şöyle ki, Kadıköy Alarko Carrier Kombi - Klima Servisi hizmeti ile yepyeni gibi duran eşyaları ile sıkıntılarını çözüme kavuşturdu.

 

İşte bizler bu noktada sizlerinde çözüme kavuşmanız ve yeni klima, kombi almamanız için Kadıköy Alarko Carrier Kombi, Klima Servisi hizmetini seçtiği gibi seçmenizi tavisye ediyoruz. 

 

F0 + İng Anahtarı Arıza Kodu 
Cihazın Su Bar Eksik Oldugu Ve 1,5 Getirmeniz Gerekmektedir.

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; KADIKÖY

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA