İstanbul Beyaz Eşya Servis

Firma Adı : İstanbul Beyaz Eşya Servis
 

Telefon Numarası : 0216 313 30 25 

İstanbul Beyaz Eşya İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08.30 – 23.00 Saatleri

 

İstanbul Beyaz Eşya Tamir, Tamircisi 2022 – 2023 yılı Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan servis merkezi önemli geçiş noktaları üzerinde bulunmaktadır. Bir çok ulaşımın merkezi haline gelerek gün geçtikçe gelişimini sürdürmeye devam etmektedir. Teknik Servis Hizmeti Çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, kombi, klima ya da diğer beyaz eşyalarınız bozuldu diye artık üzülmenize gerek yok!

 

 İstanbul beyaz eşya servisimiz ile artık beyaz eşyalardaki hasarlar için servis hizmeti sayesinde küçük sorunlara büyük çözümler buldu. Gelişen teknoloji ile eğitimlerini de bir yandan almaya devam eden teknik destek ekibi sorumluluklarını bilerek randevu saatinde adresinizde bulunmaktadır. Sahip olduğumuz prensipler ve çalışma politikamızdan sapmadan servis hizmeti konusunda çığır açtığımızı iddia ediyoruz. 

 

Arçelik - Beko – Profilo – Siemens – Atus – Vestel – Bosch – Ariston – Grunding – AEG- Electrolux – Miele – Samsung – Regal –  Ariston – İndesit – Sharp – Finlux –   Hoover – Hotpoint – Electrolux – LG - Amana - Gaggenau Tercih ederken güvenden ve kaliteden asla şaşmamak adına en rasyonel kararı vererek referansımız olmata devam etti. Ayrıca ücret konusunda da kapıda da kredi kartı ile sizlere ödeme imkanı sağlamaktayız. Çağrı merkezlerimizi arayarak randevu alabilir ve yedek parçalarımızda 1 yıl garantilidir.

 

Beyaz eşya ile hayatında kolaylık isteyen ve beyaz eşyalarını emin ellere emanet isteyenler için her zaman tercih edilmesi gerektiğini belirterek bizlere teşekkürlerini sunarken bizler de verdiğimiz hizmetten mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. 

 

İstanbul Beyaz Eşya Tamircisi Servisi Hizmeti Bölgemiz ;

 

Ataşehir - Beykoz - Çekmeköy - Kadıköy - Kartal - Maltepe - Pendik - Sancaktepe - Sultanbeyli - Şile - Tuzla - Ümraniye - Üsküdar

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez İSTANBUL / Anadolu Yakası

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 23:00 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (2 Ekip)

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA