Hangi Buzdolabı Alınır?

Hangi Buzdolabı Alınır?

 

Yüzlerce marka ve çeşitlilik içerisinde kullanıcılar için seçim yapmak gün geçtikçe zorlaşmaktadır. Her gün yeni çıkan modeller, fiyatlar arasındaki uçurumlar ve markaların kıyasıya rekabeti yeni ürün almak isteyenlerde kafa karışıklığına sebep olmaktadır.

 

Buzdolabı almadan önce, sonrası da düşünülmeli ve herhangi bir arıza, kurulum veya periyodik bakım işlemi sırasında başvurulacak bir servisinin olup olmadığı bilinmeyen markalar alınmamalıdır.

 

Bu konuda piyasadaki neredeyse her markanın teknik servisi olması yönünden buzdolabı almak isteyenlere büyük kolaylık sunmaktadır.

 

Siteyi inceleyerek hangi markanın nerede servisi olduğunu görebilir, yorumları okuyabilir ve tüketici hattını arayarak bilgi alabilirsiniz.

 

En İyi Buzdolabı Markaları ve Piyasa Fiyatları

 

Kombi buzdolabı tercihi yapmak isteyenler için şuan piyasadaki en hesaplı ve en iyi ürün kesinlikle Arçelik 2470 İnoks Kombi Buzdolabıdır.

 

A+ özelliği, 480 litre hacmi ve Arçelik güvencesi ile 2.000 liralık fiyatının çok daha üstünde kaliteye sahiptir. Arçelik’e dair pek çok teknik servisi bünyesinde barındıran aracılığı ile buzdolabı tercihiniz sırasında hiçbir kurulum sorunu yaşamazsınız.

 

Evinizden taşınmak veya buzdolabınızın yerini değiştirmek istediğinizde sürekli hazır olarak bekleyen çağrı merkezi ve nöbetçi ekibi ile hiçbir sorun yaşamadan demonte ve monte işlemleriniz gerçekleştirilir.

 

Piyasadaki bir diğer ürün ise Bosch A+ 762 litrelik gardrop buzdolabıdır.

 

191 litrelik buzluk hacmi ile ekstra bir derin dondurucuya ihtiyaç kalmadan tüm ürünlerinizi sığdırabilirsiniz. Ürün fiyat olarak 6.800 lira olmasına rağmen, bu fiyat aralığındaki en iyi ürünlerden birisidir.

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA